M

Over ons | Tuinaanleg Vijverman

Als tuinarchitect en tuinaannemer heeft Tuinaanleg Vijverman al vele jaren ervaring in het ontwerpen, tekenen, onderhouden en aanleggen betreffende totaalprojecten van tuinen (opritten, terrassen, vijvers, zwemvijvers, bijgebouwen,…). Met de expertise van een ervaren dynamisch team en het gebruik van duurzame materialen zoals (hout, cortenstaal, aluminium) bezorgen wij u een tuin waar u jarenlang van kan genieten.

Hoe gaan we te werk?

Alles begint bij een goed gesprek waarbij de wensen en noden van de klant in rekening worden gebracht met het gebruiksgemak en oog voor esthetiek.
Na een gedetailleerde offerte en samen in overleg tot jouw droomtuin te zijn gekomen beginnen wij met veel zorg aan de aanleg.
Maar ook bij het onderhoud van je tuin bieden wij je vakmanschap aan waardoor zelfs al bij het enkel snoeien, maaien of opkuisen we je groene oord helemaal doen heropleven.

Vragen over hoe je aan dit alles moet beginnen?

Denk je dat je tuin een grondig tuinonderhoud kan gebruiken?
Wil je gewoon eens informeren wat wij met je tuin kunnen doen of wil je weten wat de prijs zou kunnen zijn voor jouw dakterras of villatuin?
Dan kan je ons altijd vrijblijvend contacteren en geven we je graag verder advies.