M

Bijgebouwen | Tuinaanleg Vijverman

We zijn gespecialiseerd in het bouwen van bijgebouwen op maat. Zowel voor kleine projecten zoals een eenvoudige tuinberging of een handige carport, als voor luxueuze poolhouses of buitenhuisjes zijn wij uw aanspreekpunt. We bieden verschillende stijlen aan in de houtsoort van uw keuze. Van strak modern tot romantische cottage.

Tijdloze constructies

Onze tijdloze constructies zijn niet alleen een streling voor het oog, maar ook een investering voor de toekomst en een waardevermeerdering van uw woning.

Een houten passie met karakter

Bij ons gaat het om het creëren van een vakantiegevoel .Als architect staan wij u raad en daad bij, daarbij gebruiken wij kwalitatieve bouwmaterialen en duurzame houtsoorten. Onze gebouwen worden tot in elk detail uitgewerkt, wilt u daarnaast nog binnen afwerking keuken, binnendeuren of kast. Dit kan allemaal , wij zorgen voor een gebouw naar jullie wensen.

Elk gebouw is anders, daarom vinden wij het logisch dat onze aanpak verschilt van gebouw tot gebouw. Wij kiezen de beste oplossingen voor jou ontwerp, een poolhouse, tuinkamer, paardenstal of een paviljoen, wij selecteren de gepaste bouwmethodes zodat wij tot een mooi geheel bekomen.

Bijgebouwen zijn een houten passie met karakter

Bij ons gaat het om het creëren van een vakantiegevoel. Als architect staan wij u bij raad en daad. Wij gebruiken kwalitatieve bouwmaterialen en de duurzaamste houtsoorten. We werken onze gebouwen dan ook tot in het detail uit. Daarnaast voorzien wij ook de binnenafwerking.

Elk gebouw is anders: daarom vinden wij het logisch dat onze aanpak verschilt van gebouw tot gebouw. Wij kiezen de beste oplossing voor jou ontwerp, poolhouse, tuinkamer, paardenstal met verschillende materialen. Wij selecteren de gepaste bouwmethodes zodat wij tot een mooi geheel komen.

Een gebouw op maat in duurzaam hout en afgewerkt volgens u persoonlijke wensen en ontwerp.